NIEUW Beach Promotion

Welkom op de speciale "Beach promotion" pagina. We hebben dit vernieuwende concept ontwikkeld om vanuit de lucht op een unieke manier uw bedrijf en de unieke ligging on de aandacht te brengen bij uw publiek. We doen dit door onze zelf ontwikkelde 360 graden "Interactive Maps", met fotografie en videobeelden vanuit de lucht en vanaf de grond.

 

1 Interactieve 360 graden Panoramafoto

Met een interactieve panoramafoto die volledig in uw website is te integreren, biedt u de bezoekers van uw website een unieke tool om eigenhandig uw bedrijfslocatie en de omgeving te bekijken!

Deze panoramafoto is te voorzien van interactieve tags, om bijvoorbeeld een menukaart, foto’s, bedrijfsevenementen of links naar andere belangrijke informatie onder de aandacht te brengen.

Kijk hier rechts voor een voorbeeld van onze interactieve kaart van Beachclub Copacabana in Scheveningen


Error
Javascript not activated

2 Luchtopnames met behulp van drones

AINITCOOL is een gecertificeerd dronebedrijf en maakt unieke beelden van bovenaf om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

De belangrijkste voordelen:

  1. Een uniek perspectief biedt unieke beelden
  2. Nadruk de op meerwaarde van de ligging van uw bedrijf
  3. Te combineren met foto’s vanuit de lucht voor reclame- of decoratieve doeleinden

Klik op de afbeelding hiernaast voor een voorbeeld van opnames vanuit de lucht

3 Hoge resolutie luchtfoto’s

AINITCOOL kan met behulp van drones uw bedrijf prachtig op de gevoelige plaat vastleggen. Deze foto’s kunt u gebruiken voor reclame- en promotiedoeleinden. Echter, wilt u graag een uitvergrote foto als wanddecoratie of een ander manier foto’s gebruiken voor artistieke of decoratieve doeleinden? Informeer naar de mogelijkheden om onze speciale apparatuur in te zetten voor super High Resolution Aerial Imaging.


4 Bedrijfspromotiefilm

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om reguliere videobeelden te maken van uw bedrijf.

Laat hierin de stijl van uw interieur naar voren komen, vestig de aandacht op unieke services die uw bedrijf te bieden heeft en geef uw gasten vast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten.

Reacties zijn gesloten.